Παρασκευή, 15 Μαϊος 2020 00:29

Viber: ομαδικές κλήσεις βίντεο

Γράφτηκε από

Τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν εν μέσω πανδημίας του covid-19, είναι μια μεγάλη πρόκληση για τις εφαρμογές επικοινωνίας που δείχνει να σημειώνουν τεράστια ζήτηση και αύξηση χρήσης. Έτσι και το Viber ανακοίνωσε ότι σύντομα θα λανσάρει τη λειτουργία Ομαδικών Βιντεοκλήσεων,

επιτρέποντας τη συμμετοχή έως και 20 ανθρώπων, χωρίς περιορισμό στη διάρκεια. Την αφορμή την έδωσε η επιτυχία που είχε η ομαδική κλήση φωνής.

Αυτή είναι η απάντηση της Viber απαντά «στην αυξανόμενη ανάγκη για τηλε-συνδιασκέψεις, που αντικαθιστούν τις δια προσώπου συναντήσεις, είτε πρόκειται για φιλικές ή επαγγελματικές. Η λειτουργία υποστηρίζει επιπλέον δυνατότητα κοινής χρήσης οθόνης και ζωντανού βίντεο τόσο στο κινητό όσο και στον υπολογιστή. Κατά την πραγματοποίηση μιας ομαδικής βιντεοκλήσεης, προβάλλεται κάθε φορά ο ομιλητής, το βίντεο του οποίου εμφανίζεται σε όλους τους συμμετέχοντες. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν αν θα καρφιτσώσουν στην οθόνη τους το δικό τους βίντεο ή αυτό οποιουδήποτε συμμετέχοντα επιλέξουν κατά τη διάρκεια της κλήσης, με τη σιγουριά ότι αυτός που «καρφιτσώνουν» θα παραμένει συνεχώς εκεί μόνο στη δική τους οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να μπαίνουν σε σίγαση ή να απενεργοποιούν το δικό τους βίντεο κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά και να δουν αν άλλοι χρήστες είναι σε σίγαση ή με απενεργοποιημένο βίντεο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ηλεκτρονικά Βιβλία Α.Α.Δ.Ε. - myData - ΑΑΔΕ